VINARS MIORIŢA V.S.O.P.
vinars | mioriţa
Miorița V.S.O.P. este un vinars în nuanțe de chihlimbar cu accente splendide de aramă. De remarcat cum se topec tușele fructate în căldura vaniliei și scorțișoarei într-un postgust echilibrat, revigorant și plin de personalitate.
Savurează-l ca atare, la o temperatură de 20-22⁰C sau ca principal ingredient într-un coktail. Încearcă, nu vei regreta!
101 Lei
garanție ambalaj 0.50 lei/sticlă
Acestui produs i se aplică garanția ambalajului în valoare de 0.50 lei pe sticlă.Caracteristici
-
Culoarenuanțe de chihlimbar cu accente arămii
-
Treaptă de calitateV.S.O.P.
-
Ingredientedistilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar
-
Vechimevechimea celui mai tânăr distilat este de minim 5 ani
-
Tărie alcoolică40%
-
OrigineProdus fabricat la poalele Subcarpaților de Curbură, în județul Vrancea - unicul loc din România în care se întâlnesc granițele celor trei provincii istorice: Muntenia, Ardeal și Moldova. Județul Vrancea, România
-
Tehnologie de obţinereDistilarea vinurilor
-
Maturare şi învechireTimp de minim 5 ani, perioadă în care distilatele în contact cu lemnul de stejar, capătă noi valențe cromatice și gusto-olfactive;
-
RecomandăriSavurează-l la temperatura 20-22⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă un diametru de aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului.
-
Note gustativeNote fructate de stafide și smochine, puse în valoare de note condimentate de vanilie și scorțișoară
-
nuanțe de chihlimbar cu accente arămii
-
Treaptă de calitate: V.S.O.P. -
Ingrediente: distilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar -
Vechime: vechimea celui mai tânăr distilat este de minim 5 ani -
Tărie alcoolică: 40% -
Origine: Produs fabricat la poalele Subcarpaților de Curbură, în județul Vrancea - unicul loc din România în care se întâlnesc granițele celor trei provincii istorice: Muntenia, Ardeal și Moldova. Județul Vrancea, România -
Tehnologie de obţinere: Distilarea vinurilor -
Maturare şi învechire: Timp de minim 5 ani, perioadă în care distilatele în contact cu lemnul de stejar, capătă noi valențe cromatice și gusto-olfactive; -
Recomandări: Savurează-l la temperatura 20-22⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă un diametru de aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului. -
Note gustative: Note fructate de stafide și smochine, puse în valoare de note condimentate de vanilie și scorțișoară