VINARS JAD - X.O.
JAD – Acest vinars este un nou produs pe care îl adăugăm moștenirii pe care compania Beciul Domnesc și-a asumat să o transmită generațiilor viitoare. Este, în egală măsură, dovada tangibilă că trecerea timpului oferă produselor din această categorie o complexitate aromatică unică. Vinarsul JAD X.O. – 40 de ani vă va încânta gustativ cu note de ciocolată, tabac şi cafea, subliniate de tușe discrete de vanilie, scorțișoară şi piper, cu accente savuroase de nuci verzi şi coajă de portocală confiată. Culoarea strălucitoare a vinarsului este cea a focului ce mocnește în sobă, amintindu-ne de însăși producerea distilatelor de vin prin dubla distilare a acestora la foc direct.
Caracteristici
-
CuloareBrun roșcat cu reflexe de nuci verzi
-
Treaptă de calitateX.O.
-
Ingrediente100% distilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar
-
Vechime40 ani
-
Soi de struguriAligote și Fetească Regală
-
Tărie alcoolică40%
-
OrigineViile din Podgoriile Odobești și Panciu
-
Tehnologie de obţinerePrin dublă distilare la foc direct, în instalații de cupru
-
Maturare şi învechireTimp de peste 40 de ani în butoaie din lemn de stejar, cu o capacitate de 450 și 600 litri
-
RecomandăriSavurează-l la temperatura de 18-20⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului
-
Note gustativeNote de ciocolată, tabac şi cafea, subliniate de tușe discrete de vanilie, scorțișoară şi piper, cu accente savuroase de nuci verzi şi coajă de portocală confiată.
-
Brun roșcat cu reflexe de nuci verzi
-
Treaptă de calitate: X.O. -
Ingrediente: 100% distilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar -
Vechime: 40 ani -
Soi de struguri: Aligote și Fetească Regală -
Tărie alcoolică: 40% -
Origine: Viile din Podgoriile Odobești și Panciu -
Tehnologie de obţinere: Prin dublă distilare la foc direct, în instalații de cupru -
Maturare şi învechire: Timp de peste 40 de ani în butoaie din lemn de stejar, cu o capacitate de 450 și 600 litri -
Recomandări: Savurează-l la temperatura de 18-20⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului -
Note gustative: Note de ciocolată, tabac şi cafea, subliniate de tușe discrete de vanilie, scorțișoară şi piper, cu accente savuroase de nuci verzi şi coajă de portocală confiată.