Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

  
Vin Spumant


5    1 review-uri
alb | spumant

Vinul spumant alb brut, obţinut prin Metoda Charmat, este proaspăt şi echilibrat, cu un perlaj persistent, cu note de miere, piersici şi fructe tropicale. Metoda Charmat a fost brevetată de Eugen Charmat în 1907 şi este în prezent una dintre cele mai apreciate metode prin care vinul spumant poate fi creat. Condusă cu grijă, această fermentare evidenţiază caracteristicile soiului Glera, acelaşi soi din care in Italia se obţin vinurile ce poarta denumirea de Prosecco.


  • Asocieri culinare: Notele de miere, piersici și fructe tropicale, nuanțate de notele florale, perfect echilibrate, potențate în caracterul brut al vinului spumant, deschid pofta pentru aperitive și deserturi lejere.

  • Temperatura recomandată de servire: 8-10° C


46 34.5 Lei





Caracteristici

  • Soi
    Glera
  • Capacitate
    750 ml
  • Culoare
    Alb
  • Tip
    Brut
  • Tărie alcoolică
    12%
  • Fermentare
    A doua fermentare se efectuează prin Metoda Charmat - metoda brevetată de Eugene Charmat în 1907. Condusă cu grijă, această fermentare are ca rezultat un perlaj fin și persistent. Vinul este obținut din soiul de struguri Glera, același soi din care în Italia se obțin vinurile ce poartă numele de Prosecco.
  • Recomandări
    It is recommended to be stored in dry and ventilated rooms, with maximum humidity of 85% and at temperatures between 5-20°C.
  • Note olfactive
    Fructe tropicale, piersici albe, miere de albine și delicate note florale
  • Note gustative
    Note fructate de fructe tropicale și de piersici delicat nuanțate de note florale, perfect echilibrate și care sunt potențate de caracterul brut al vinului și de o aciditate ce-i conferă prospețime
  • Soi:
    Glera
  • Capacitate:
    750 ml
  • Alb
  • Tip:
    Brut
  • Tărie alcoolică:
    12%
  • Fermentare:
    A doua fermentare se efectuează prin Metoda Charmat - metoda brevetată de Eugene Charmat în 1907. Condusă cu grijă, această fermentare are ca rezultat un perlaj fin și persistent. Vinul este obținut din soiul de struguri Glera, același soi din care în Italia se obțin vinurile ce poartă numele de Prosecco.
  • Recomandări:
    It is recommended to be stored in dry and ventilated rooms, with maximum humidity of 85% and at temperatures between 5-20°C.
  • Note olfactive:
    Fructe tropicale, piersici albe, miere de albine și delicate note florale
  • Note gustative:
    Note fructate de fructe tropicale și de piersici delicat nuanțate de note florale, perfect echilibrate și care sunt potențate de caracterul brut al vinului și de o aciditate ce-i conferă prospețime

Review-uri

5


1 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login

Produse din aceeaşi gamă