Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

  
Blanc de Noir | Pinot Noir


5    2 review-uri
alb | sec

Am cules strugurii de Pinot Noir de pe “Dealul lui Moţoc” unde solurile cu marno-argile şi intercalări de gresii calcaroase au imprimat acestui versatil soi de struguri inedite valenţe gusto-olfactive. Acest vin te invită să te laşi cucerit de savoarea fiecărei picături care evidenţiază incredibile contraste: strugurii negri sunt vinificaţi în alb, notele dulci şi fructate de fragi şi pere sunt desăvârşite de notele acrişoare de agrişe, iar notele condimentate de ghimbir sunt completate perfect de cele de coajă de portocală confiată.


  • Asocieri culinare: Salate, meniuri din peşte slab sau crustacee (creveţi, scoici, homar, langustă etc)

  • Temperatura recomandată de servire: 8-10⁰C


64 Lei

garanție ambalaj 0.50 lei/sticlă

Acestui produs i se aplică garanția ambalajului în valoare de 0.50 lei pe sticlă.




Caracteristici

  • Soi
    Pinot Noir
  • Capacitate
    750 ml
  • Culoare
    alb verzui
  • Treaptă de calitate
    DOC
  • Areal viticol
    Huşi
  • Tip
    Sec
  • Tărie alcoolică
    13,5%
  • An recoltă
    2020
  • Fermentare
    Struguri atent selectionaţi, supuşi unei presări uşoare cu extracţia rapidă a mustului ravac înainte de a se face extracţia de culoare din pieliţa strugurilor. Fermentaţia alcoolică la temperatură controlată de 12-14°C.
  • Note olfactive
    Note fructate de fragi, agrişe şi grapefruit.
  • Note gustative
    Note fructate de fragi, căpşune şi agrişe, subliniate de note citrice de grapefruit. Post gust mediu spre lung
  • Soi:
    Pinot Noir
  • Capacitate:
    750 ml
  • alb verzui
  • Treaptă de calitate:
    DOC
  • Areal viticol:
    Huşi
  • Tip:
    Sec
  • Tărie alcoolică:
    13,5%
  • An recoltă:
    2020
  • Fermentare:
    Struguri atent selectionaţi, supuşi unei presări uşoare cu extracţia rapidă a mustului ravac înainte de a se face extracţia de culoare din pieliţa strugurilor. Fermentaţia alcoolică la temperatură controlată de 12-14°C.
  • Note olfactive:
    Note fructate de fragi, agrişe şi grapefruit.
  • Note gustative:
    Note fructate de fragi, căpşune şi agrişe, subliniate de note citrice de grapefruit. Post gust mediu spre lung

Review-uri

5


2 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login

Produse din aceeaşi gamă

Produse similare