Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

  
Fetească Neagră


5    1 review-uri
roşu | sec

Fetească Neagră este un roșu rubiniu exceptional, medaliat cu aur. Vinul sec este maturat 8-10 luni în barrique și învechit încă 6 luni în sticle. Astfel își desăvârșește gustul complex de prune uscate, coacăze negre, cacao și piper negru. Încearcă-l alături de brânzeturi maturate, preparate din carne de vânat, vită, porc și rață, afumate sau crud-uscate


  • Asocieri culinare: Aperitive, feluri principale din carne de vânat, vită, porc şi raţă, afumate sau crud-uscate, brânzeturi maturate.

  • Temperatura recomandată de servire: 16-18⁰C


84 Lei


2.00 buc x 42.00 Lei




Caracteristici

  • Soi
    Fetească Neagră
  • Capacitate
    750 ml
  • Culoare
    Roşu vişiniu
  • Treaptă de calitate
    DOC
  • Areal viticol
    Coteşti
  • Tip
    Sec
  • Tărie alcoolică
    13.5%
  • Maturare şi învechire
    Maturare în barique 8-10 luni, urmată de învechire în sticlă de minim 6 luni.
  • Fermentare
    4-5 zile macerare prefermentativă pe boştină pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 4 zile macerare post-fermentativă pentru finalizarea extracţiei de tanini. Fermentare la temperatura controlată de 24-26 grade.
  • Note olfactive
    Prune uscate şi note condimentate
  • Note gustative
    Prune afumate, coacăze negre, note de cacao şi piper negru.
  • Decantare/ Aerisire
    Da, minim 10 minute.
  • Soi:
    Fetească Neagră
  • Capacitate:
    750 ml
  • Roşu vişiniu
  • Treaptă de calitate:
    DOC
  • Areal viticol:
    Coteşti
  • Tip:
    Sec
  • Tărie alcoolică:
    13.5%
  • Maturare şi învechire:
    Maturare în barique 8-10 luni, urmată de învechire în sticlă de minim 6 luni.
  • Fermentare:
    4-5 zile macerare prefermentativă pe boştină pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 4 zile macerare post-fermentativă pentru finalizarea extracţiei de tanini. Fermentare la temperatura controlată de 24-26 grade.
  • Note olfactive:
    Prune uscate şi note condimentate
  • Note gustative:
    Prune afumate, coacăze negre, note de cacao şi piper negru.
  • Decantare/ Aerisire:
    Da, minim 10 minute.

Review-uri

5


1 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login

Produse din aceeaşi gamă

Produse similare