Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

  
Chardonnay


0    0 review-uri
sec | alb

Chardonnay este un vin sec de excepție, maturat cel puțin 2 luni în barrique și învechit în sticle încă jumătate de an înainte să ajungă în paharul tău. Vinul capătă astfel cele mai intense arome: măr verde, citrice, fructul pasiunii, note florale de iasomie. Consumă-l cu fructe de mare și pește, salate, preparate din legume sau orez.


  • Asocieri culinare: Aperitive, feluri principale din carne de pasăre, fructe de mare şi peşte, salate, preparate din legume sau orez.

  • Temperatura recomandată de servire: 8-9⁰C


84 Lei


2.00 buc x 42.00 Lei




Caracteristici

  • Soi
    Chardonnay
  • Capacitate
    750 ml
  • Culoare
    Galben verzui
  • Treaptă de calitate
    DOC
  • Areal viticol
    Coteşti
  • Tip
    Sec
  • Tărie alcoolică
    14.5%
  • An recoltă
    2020
  • Maturare şi învechire
    Maturare minim 2 luni în barique şi învechire în sticlă minim 6 luni înainte de a fi comercializat.
  • Fermentare
    Deburbarea statică la temperatura controlată de 5-6 grade, urmată de fermentaţia alcoolică la temperatura de 11-13 grade. Strugurii sunt culeşi manual,transportaţi rapid către crama unde sunt prelucraţi rapid prin presare directă pentru obţinerea mustului. Se face deburbare statică la temperatura controlată de 5-6 grade urmată de fermentaţia alcoolică la temperatura de 11-13 grade.
  • Note olfactive
    Arome fructate de citrice, măr verde şi fructul pasiunii, nuanţate de note florale de iasomie.
  • Note gustative
    Note de măr verde, agrume, cu postgust de unt, specific soiului.
  • Soi:
    Chardonnay
  • Capacitate:
    750 ml
  • Galben verzui
  • Treaptă de calitate:
    DOC
  • Areal viticol:
    Coteşti
  • Tip:
    Sec
  • Tărie alcoolică:
    14.5%
  • An recoltă:
    2020
  • Maturare şi învechire:
    Maturare minim 2 luni în barique şi învechire în sticlă minim 6 luni înainte de a fi comercializat.
  • Fermentare:
    Deburbarea statică la temperatura controlată de 5-6 grade, urmată de fermentaţia alcoolică la temperatura de 11-13 grade. Strugurii sunt culeşi manual,transportaţi rapid către crama unde sunt prelucraţi rapid prin presare directă pentru obţinerea mustului. Se face deburbare statică la temperatura controlată de 5-6 grade urmată de fermentaţia alcoolică la temperatura de 11-13 grade.
  • Note olfactive:
    Arome fructate de citrice, măr verde şi fructul pasiunii, nuanţate de note florale de iasomie.
  • Note gustative:
    Note de măr verde, agrume, cu postgust de unt, specific soiului.

Review-uri

0


0 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login

Produse din aceeaşi gamă

Produse similare