Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

  
Tămâioasă Romanescă


0    0 review-uri
alb | dulce

Tămâioasa Românească este un vin bun și dulce, maturat câțiva ani – întâi în budane de stejar și apoi în sticle. Așa se explică gustul inegalabil de fagure de miere, flori de salcâm, busuioc și miez de nucă. Adu-l neapărat pe masă atunci când gătești fripturi caramelizate ori deserturi cu multă ciocolată și, firește, cremă de zahăr ars.


  • Asocieri culinare: Foie gras, preparate din carne caramelizată, deserturi cu caramel, ciocolată.

  • Temperatura recomandată de servire: 7-8⁰C


83 Lei

garanție ambalaj 0.50 lei/sticlă





Caracteristici

  • Soi
    Tămâioasă Românească
  • Capacitate
    750 ml
  • Culoare
    Galben auriu, limpede
  • Treaptă de calitate
    DOC
  • Areal viticol
    Huşi
  • Tip
    Dulce
  • Tărie alcoolică
    12%
  • An recoltă
    2018
  • Maturare şi învechire
    Maturare în budane de stejar timp de minim 12 luni, urmată de învechire în sticlă minim 12 luni.
  • Fermentare
    Strugurii culeşi si sortaţi manual sunt lăsaţi 3-5 zile la macerare prefermentativă pentru extracţie aromatică, urmată de fermentare la temperaturi cuprinse între 14- 16 grade.
  • Note olfactive
    Aromă complexă de fructe galbene supracoapte, cu note de fagure de miere şi propolis.
  • Note gustative
    Note de fagure de miere de albine, flori de salcâm, busuioc şi miez de nucă.
  • Soi:
    Tămâioasă Românească
  • Capacitate:
    750 ml
  • Galben auriu, limpede
  • Treaptă de calitate:
    DOC
  • Areal viticol:
    Huşi
  • Tip:
    Dulce
  • Tărie alcoolică:
    12%
  • An recoltă:
    2018
  • Maturare şi învechire:
    Maturare în budane de stejar timp de minim 12 luni, urmată de învechire în sticlă minim 12 luni.
  • Fermentare:
    Strugurii culeşi si sortaţi manual sunt lăsaţi 3-5 zile la macerare prefermentativă pentru extracţie aromatică, urmată de fermentare la temperaturi cuprinse între 14- 16 grade.
  • Note olfactive:
    Aromă complexă de fructe galbene supracoapte, cu note de fagure de miere şi propolis.
  • Note gustative:
    Note de fagure de miere de albine, flori de salcâm, busuioc şi miez de nucă.

Review-uri

0


0 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login

Produse din aceeaşi gamă

Produse similare