Pinot Noir

Pinot Noir este un vin roșu-cărămiziu, demisec. Savurează-l la o temperatură de 16-18⁰C, numai așa îi vei descoperi nuanțe fructate de vișine, cireșe si note de violete! Nu uita să mai aduci pe masă și bunătăți din carne roșie și deserturi.
-
- Asocieri culinare: Aperitive, carne roşie, deserturi
-
- Temperatura recomandată de servire: 16-18⁰C
22 Lei
garanție ambalaj 0.50 lei/sticlă
Acestui produs i se aplică garanția ambalajului în valoare de 0.50 lei pe sticlă.
Caracteristici
-
SoiPinot Noir
-
Capacitate750 ml
-
CuloareRoşu cu reflecte cărămizii
-
Treaptă de calitateDOC
-
Areal viticolOdobeşti
-
TipDemisec
-
Tărie alcoolică13.0%
-
Fermentare4-5 zile macerare prefermentativă pe boştină pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 3-4 zile macerare post-fermentativă pentru finalizarea extracţiei de tanini. Fermentare la temperatură controlată.
-
Note olfactiveDelicat şi armonios, cu nuanţe fructate de vişine, cireşe şi note de violete.
-
Soi: Pinot Noir -
Capacitate: 750 ml -
Roşu cu reflecte cărămizii
-
Treaptă de calitate: DOC -
Areal viticol: Odobeşti -
Tip: Demisec -
Tărie alcoolică: 13.0% -
Fermentare: 4-5 zile macerare prefermentativă pe boştină pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 3-4 zile macerare post-fermentativă pentru finalizarea extracţiei de tanini. Fermentare la temperatură controlată. -
Note olfactive: Delicat şi armonios, cu nuanţe fructate de vişine, cireşe şi note de violete.
