Merlot
roşu | demisec
Merlot este un demisec roșu rubiniu, care te invită să-i descoperi caracterul delicat şi armonios, din care răzbat nuanțe fructate de zmeură, coacăze negre și cireșe. Deschide-l cu orice ocazie și lasă-l să te binedispună lângă preparate delicioase din carne roșie, vânat, ori brânzeturi.
- Asocieri culinare: Brânzeturi, carne roşie, vânat
- Temperatura recomandată de servire: 16-18⁰C
Caracteristici
-
SoiMerlot
-
Capacitate750 ml
-
CuloareRoşu rubiniu
-
Treaptă de calitateDOC
-
Areal viticolCoteşti
-
TipDemisec
-
Tărie alcoolică13.5%
-
Fermentare3-4 zile macerare prefermentativă pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 3-4 zile macerare post-fermentativă pentru definitivarea proceselor extractive. Fermentare la temperatură controlată.
-
Note olfactiveDelicat şi armonios, cu nuanţe fructate de zmeură, coacăze negre şi cireşe.
-
Soi: Merlot -
Capacitate: 750 ml -
Roşu rubiniu
-
Treaptă de calitate: DOC -
Areal viticol: Coteşti -
Tip: Demisec -
Tărie alcoolică: 13.5% -
Fermentare: 3-4 zile macerare prefermentativă pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 3-4 zile macerare post-fermentativă pentru definitivarea proceselor extractive. Fermentare la temperatură controlată. -
Note olfactive: Delicat şi armonios, cu nuanţe fructate de zmeură, coacăze negre şi cireşe.