Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

  
Cabernet Sauvignon


5    1 review-uri
sec | roşu

Cabernet Sauvignon este vinul care a convins atât consumatorii cât şi somelierii, prin aromele sale puternice de vegetație sălbatică și notele delicate de fructe de pădure. Lenta maturare în barrique a adăugat vinului tușele condimentate care-i conferă originalitate şi savoare. Deschide-l în compania prietenilor și aperitivelor, preparatelor din carne de miel, vânat, gâscă sau rață, dar și alături de brânzeturi de capră și oaie.


  • Asocieri culinare: Aperitive şi meniuri principale din carne de miel, vânat, gâscă sau raţă, dar şi platouri cu brânzeturi de capră şi oaie.

  • Temperatura recomandată de servire: 17-18⁰C


31 Lei





Caracteristici

  • Soi
    Cabernet Sauvignon
  • Capacitate
    750 ml
  • Culoare
    Roşu rubiniu
  • Treaptă de calitate
    DOC
  • Areal viticol
    Huşi
  • Tip
    Sec
  • Tărie alcoolică
    13%
  • Maturare şi învechire
    Vin extractiv şi catifelat datorită lentei maturări în barique timp de minim 6 luni, urmată de învechire la sticlă.
  • Fermentare
    4-5 zile macerare prefermentativă pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 5-6 zile macerare post-fermentativă pentru definitivarea proceselor extractive. Fermentare la temperatura controlată curpinsă între 18-22⁰C.
  • Note olfactive
    Fructat, cu note dominante fructate, de mure şi afine peste care se suprapun note de nuci verzi şi de vegetaţie forestieră.
  • Note gustative
    Fructuos, complex şi rafinat, delicat condimentat, echilibrat cu un post gust mediu-lung.
  • Decantare/ Aerisire
    Da, minim 10 minute.
  • Soi:
    Cabernet Sauvignon
  • Capacitate:
    750 ml
  • Roşu rubiniu
  • Treaptă de calitate:
    DOC
  • Areal viticol:
    Huşi
  • Tip:
    Sec
  • Tărie alcoolică:
    13%
  • Maturare şi învechire:
    Vin extractiv şi catifelat datorită lentei maturări în barique timp de minim 6 luni, urmată de învechire la sticlă.
  • Fermentare:
    4-5 zile macerare prefermentativă pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 5-6 zile macerare post-fermentativă pentru definitivarea proceselor extractive. Fermentare la temperatura controlată curpinsă între 18-22⁰C.
  • Note olfactive:
    Fructat, cu note dominante fructate, de mure şi afine peste care se suprapun note de nuci verzi şi de vegetaţie forestieră.
  • Note gustative:
    Fructuos, complex şi rafinat, delicat condimentat, echilibrat cu un post gust mediu-lung.
  • Decantare/ Aerisire:
    Da, minim 10 minute.

Review-uri

5


1 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login

Produse din aceeaşi gamă

Produse similare