BRANDURILE NOASTRE

Cum alegem vinul pe care îl oferim cadou?Cadoul pe care îl oferim devine reprezentarea aprecierii pe care o avem pentru o persoană dragă nouă. Un cadou reflectă personalitatea sau afinitățile pe care cel care îl primește le expune de-a lungul timpului, în relația cu noi.

Este vinul o variantă ideală pentru a-l oferi cadou? Vinul simbolizează bucuria, starea de bine, relaxarea. Însă, în funcție de soiul din care provine, notele predominante sau vechime, putem asocia vinul nu doar cu ocazia în care îl dăruim, ci și cu personalitatea celui care îl primește.

Astfel, vă vom prezenta în cele ce urmează, două recomandări de vin, în funcție de ocazia în care acesta poate fi dăruit.

Momentele importante, pe care cineva drag le trăiește, precum căsătoria, achiziționarea unei locuințe, trecerea în rolul de părinte, pot fi încununate cu un vin mai special, din perspectiva vechimii și a rarității caracteristice. Un astfel de vin ar putea fi Pinot Gris, demidulce, din 1993, un sortiment complex, elegant și matur din gama Vinoteca. Culoarea galben-auriu o datorează maturării și învechirii la sticlă timp de 20 de ani. Buchetul floral este completat perfect de citrice confiate și aromă de miere în fagure. 

Sărbătorile, zilele onomastice sau venirea primăverii sunt momente pe care le putem marca în trăirile celor dragi cu un vin alb, ce poate fi savurat atât de doamne, domnișoare, cât și de domni.
Recomandarea noastră, pentru un vin ce-l oferim cadou în astfel de momente, este Beciul Domnesc Grand Reserve – Tămâioasă Românească.

Tămâioasă Românească este vinul dulce şi aromat care oferă o incredibilă complexitate aromatică în fiecare picătură. Este vinul care are capacitatea de a se reinventa gustativ în funcţie de asocierile culinare pe care le faci. Va bucura prin aromele de trandafir, mentă, ananas și pepene galben ce pot fi puse în evidență în compania unui desert aniversar, pe bază de ciocolată sau caramel. 

Fiecare moment este special, prin felul în care alegem să îl sărbătorim, alături de persoanele dragi nouă. Vinul completează armonios aprecierea și bucuria pe care o trăim în astfel de momente.