BRANDURILE NOASTRE

Petrece weekendul în stilul tău, alături de vinul preferat!


 

Cel mai așteptat moment al săptămânii este, cu siguranță, weekendul. Indiferent de planurile pe care le avem în aceste două zile libere, cuvântul de ordine îl reprezintă “relaxarea”. Desigur, noțiunea de relaxare capătă noi valențe, în funcție de felul nostru de a fi. Dar, oare, ce tip de vin ar completa perfect activitățile desfășurate în aceste zile?

Dacă ești pasionat de filme şi seriale, îţi recomandăm ca în timpul vizionării să savurezi un pahar de vin alb. Spre exemplu, Chardonnay sec, din gama premium Beciul Domnesc Grand Reserve, te va surprinde cu notele fructate de citrice, măr verde și fructul pasiunii. Astfel, acțiunea din film, care te va ține în suspans, va fi încununată de aceste note îndrăznețe.

S-ar putea să fii pasionat de drumețiile pe munte sau sau de sporturile de iarnă, practicate cu precădere la altitudini ridicate, în centrul peisajelor de poveste. În ton cu aceste activități, din weekend, ziua poate fi încheiată, chiar sărbătorită, cu un pahar de vin roșu. Recomandarea noastră ar fi Sigillum Moldaviae – Fetească Neagră, demisec.
Notele fructate de prune și mure definesc stilul catifelat al acestui vin, ideal de consumat după o zi în care am bifat o serie de activități. Desigur, acest vin devine o alegere perfectă pentru preparatele sofisticate din carne de vită, porc sau oaie, care conturează meniul unei cine delicioase.

Anumite weekenduri au o simbolistică aparte. Aniversările persoanelor dragi și apropiate, precum cele din familie, ar putea fi sărbătorite în cadrul unei cine atent pregătite. Pentru astfel de ocazii, vinul rose este întotdeauna o alegere potrivită şi versatilă, care poate să însoţească orice meniu ales.

Beciul Domnesc Rose demisec te va surprinde într-o manieră subtilă şi elegantă. Este vinul ce poate fi asociat unei largi game de preparate culinare, începând de la aperitive şi până la desert. Răcește-l bine şi servește-l cu încredere! Vei fi plăcut surprins de subtilitatea notelor aromatice de trandafir şi grapefruit roz.

Sfârşitul de săptămână este întotdeauna special, indiferent de modul în care alegi să îl petreci. Cu un vin bun şi potrivit, timpul tău liber va căpăta note aromate, demne de momente memorabile.