BRANDURILE NOASTRE

Sempre relax!


Ştim, am avut cu toţii o perioadă complicată, plină de incertitudine, dar am trecut cu bine şi am profitat de ocazie pentru a descoperi lucruri noi şi a ne redescoperi pe noi. Poate am avut puţin timp pentru o mai veche pasiune sau chiar una nou descoperită, cine ştie? Sau poate pur şi simplu am găsit răgazul necesar pentru a sta de vorbă cu noi înşine, dar şi pentru o binemeritată relaxare. La urma urmei, orice criză aduce şi o oportunitate, iată că şi aceasta a adus cu ea un reset şi un nou început.

Şi ce metodă mai bună de a sărbători acest nou început decât împreună cu prietenii şi familia pe care nu i-ai văzut de prea mult timp, alături de un vin bun? Un vin special, alături de care să marchezi momentele tale importante? Ce zici deci de un Sempre Rosé, o adevărată invitaţie la relaxare binemeritată?

Poate eşti o persoană care apreciază oricând un vin sec, ideal lângă mâncăruri asiatice sau mediteraneene.  Sau poate eşti genul care preferă gustul inconfundabil de Busuioacă de Bohotin, cu aroma ei intensă de dulceţuri şi trandafiri? Poate îl păstrezi pentru un desert fabulos – ce spui de un tort cu frişcă şi fructe, răcoros şi parfumat, pentru a marca noua stare de relaxare? Şi dacă nu te poţi hotărî, ce ar fi să te bucuri de amândouă? Cu siguranţă, printre cei alături de care te vei bucura de ele se regăsesc ambele preferinţe.

Indiferent cu cine vei sărbători şi ce tip de vin vei avea alături, stii deja că Sempre este alegerea potrivită pentru momentele tale marcante!  Dă-ne voie să ridicăm şi noi un pahar, în cinstea voastră! Santé! Sempre!